Zaalverhuur

Wijkgebouw De Weideblik beschikt over een aantal zalen die gebruikt kunnen worden voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen, workshops etc.

E.e.a. is in overleg mogelijk inclusief buffetten, lunches etc. Ook verhuren wij eventueel een beamer om uw computer op aan te sluiten. In het hele gebouw is een goede en snelle WiFi verbinding aanwezig. Ook een flap-over voor uw presentatie is aanwezig.

Alle ruimte’s (muv.de grote zaal) zijn voorzien van airco om ook in de zomer een aangenaam verblijf te garanderen.

Uiteraard is ons gebouw geschikt voor rolstoel/rollator gebruikers inclusief aangepaste toiletten en een lift naar de tweede verdieping.

Ons gehele gebouw is rookvrij en wij schenken alleen alcohol boven de 18. Onze barmedewerkers hebben allen een training “verantwoord alcohol schenken” gevolgd. Een aantal beschikt ook over het certificaat “Sociale Hygiene”

U kunt via ons contactformulier of via mail een vraag stellen aan de beheerder over de (on)mogelijkheden en huurprijzen.

We beschikken over de volgende zaalruimtes:

Ontmoetingsruimte

Met bar, tap en biljart, geschikt voor max. 40 personen bij gebruik van tafels en stoelen.

Bestuurskamer

Vergaderzaal voor ca. 16 personen

Vergaderzaal

Geschikt voor zowel vergaderingen als workshops voor max 20 personen, inclusief natte hoek

Activiteitenruimte

Geschikt voor bv. workshops voor ca. 16 personen

Grote Zaal

Multifunctioneel, met verhoogd podium en professionele licht,- en geluidsinstallatie. Met bar en tap. Geschikt voor ong. 100 personen zittend en 150 personen staand. Zeer geschikt voor kleinschalige beurzen, presentaties, lezingen etc.

Keramiekruimte

Deze ruimte is helaas niet voor de verhuur.